Fitness in een lichte en rustige omgeving

Compleet
ingericht

 

Onze fitnessruimte is voorzien van de modernste toestellen en apparatuur voor een compleet en gebalanceerd trainingsprogramma. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk oefenprogramma dat op een soort van geheugenstick (TGS-sleutel) wordt gedownload en alle apparaten aanstuurt. Daarmee herkennen de toestellen uw oefeningen en stellen zichzelf daarop in. U hoeft daardoor zelf weinig of niet aan te passen tijdens uw training.

 

 

 

 

 

Lichte en rustige omgeving

 

Onze fitnessruimte is op de begane grond en het kunstlicht dat gebruikt wordt (de lampen) geven eenzelfde soort licht als daglicht. De inrichting is eel ruim opgezet waardoor rolstoelgebruikers alle ruimte hebben en het ook voor hen een makkelijk toegankelijke ruimte is.

Binnen Centrum voor Bewegen zijn we terughoudend met achtergrondmuziek in de fitnesszaal. Wij kiezen voor  rustige muziek met een bescheiden geluidsvolume en daar waar dat voor mensen belangrijk is zetten we de muziek zachter of uit. WIj houden daarbij maximaal rekening met de wensen van de aanwezige sporters. In sommige groepslessen (Zumba, Spinning) wordt wel gewerkt met bijbehorende luidere muziek. Dit is in een aparte ruimte.

 

Geen sportschool en geen bodybuilding

 

Centrum voor Bewegen staat voor medische fitness en verantwoorde training. In onze filosofie passen geen activiteiten die gericht zijn op meer dan normale spierontwikkeling, op lichaamscompetitie of vechtsporten. Voor dergelijke programma’s is elders voldoende aanbod. Dat wil niet zeggen dat krachttraining geen onderdeel is van het advies dat gegeven wordt. Maar daar waar we dat doen, doen we dat het liefst vanuit een functionele achtergrond of doelstelling. Ook voor wedstrijd- en topsporters is er dus meer dan voldoende aandacht voor krachttraining wanneer dat voor de sport gewenst is.

 

 

Stel hier uw vraag