Fitness in een lichte en rustige omgeving

Compleet
ingericht

 

Onze fitnessruimte is voorzien van de modernste toestellen en apparatuur voor een compleet en gebalanceerd trainingsprogramma. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk oefenprogramma dat op een soort van geheugenstick (TGS-sleutel) wordt gedownload en alle apparaten aanstuurt. Daarmee herkennen de toestellen uw oefeningen en stellen zichzelf daarop in. U hoeft daardoor zelf weinig of niet aan te passen tijdens uw training.

 

 

 

 

 

Lichte en rustige omgeving

 

Veel mensen vinden het prettig om te trainen bij daglicht. Onze fitnessruimte is op de begane grond en heeft grote ramen voor daglichttoetreding. Ten behoeve van de privacy is een deel daarvan uitgevoerd als matglas.

Centrum voor Bewegen is terughoudend met achtergrondmuziek in de fitnesszaal. Wij kiezen voor stilte, afgewisseld met rustige muziek met een bescheiden geluidsvolume. WIj houden daarbij maximaal rekening met de wensen van de aanwezige sporters. In sommige groepslessen (Zumba, Spinning) wordt wel gewerkt met bijbehorende luidere muziek. Dit is in een aparte ruimte.

 

Geen sportschool en geen bodybuilding

 

Centrum voor Bewegen staat voor medische fitness en verantwoorde training. In onze filosofie passen geen activiteiten die gericht zijn op meer dan normale spierontwikkeling, op lichaamscompetitie of vechtsporten. Voor dergelijke programma’s is elders voldoende aanbod.

 

 

Stel hier uw vraag