Uw vraag is leidend 

 

Uw vraag is leidend voor ons advies

Helpen en begeleiden bij het oppakken van een gezonde en actieve leefstijl is onze passie. Voor veel mensen is regelmatig bewegen een vanzelfsprekende zaak. We zien ze elke dag in ons sportcentrum. Ook u bent van harte welkom.

Bewegen met een beperking

Voor anderen geldt dat gezond bewegen extra aandacht en begeleiding nodig heeft. Dat kan zijn door een (chronische) beperking, door rolstoelgebruik of gewoon door de gevorderde leeftijd. Goed medisch fitness advies is dan waardevol. Misschien wilt u eerst eens een gesprek of onderzoek.

Klik hier voor het overzicht “Beperking en toch sporten”.

Presteren in arbeid en sport

Het kan ook zijn dat werk of leefstijl extra belastend zijn voor het ons lichaam. Denk aan zwaar lichamelijke arbeid als stratenmakers en bouwvakkers of aan beoefenaren van wedstrijd- en topsport. Een lichaam dat veel moet presteren is gebaat bij een goede balans van rust, oefening en training. Daar kunnen we u goed bij helpen.

 

Houdingscorrectie

Voor sommige mensen geldt dat ze extra advies en begeleiding nodig hebben bij houdingscorrectie. Dat kan zijn vanwege hun dagelijkse bezigheden, maar kan ook te maken hebben met groei (bij kinderen en pubers.)

Specialist in medische fitness

Ons beweegcentrum begeleidt inmiddels zo’n 600 mensen en ontwikkelt zich steeds meer tot de specialist in Nederland op het gebied van Medische Fitness.

Samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen doen we bijvoorbeeld onderzoek naar hoe het energiesysteem kan bijdragen aan gezond gewicht.

Daarnaast is Geert van Dijk bestuurslid van de branchevereniging van erkende sport- en fitnesscentra (Nl Actief) en werken we intensief samen met 5 andere ‘Preventiecentra’ door heel Nederland (Dongen, Arnhem, Reusel, Varsseveld en Wageningen).

Stel hier uw vraag